Heeft u een spoedgeval? Bel dan: 077 - 351 62 31 voor Venlo of 077 - 373 22 47 voor Tegelen.

 

Purina voeding

Pro Plan Expert Care Nutrition

Het immuunsysteem is van vitaal belang voor het behoud van de gezondheid van huisdieren. Daarom heeft Purina Pro Plan het assortiment Expert Care Nutrition ontwikkeld met acti-protect dat runderbiest (colostrum) bevat.

 

Waarom is colostrum een uniek ingrediënt in huisdierenvoeding?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat colostrum:

 • Oligosachariden kan bevatten die prebiotische effecten kunnen hebben.
 • Groeifactoren kan bevatten die een ontstekingsremmende herstellende werking kunnen hebben.
 • Lactoferrine bevat waarvan uit studies blijkt dat het ondersteunend werkt op de darmflora en het immuunsysteem.

 

Wetenschappelijk onderzoek van Purina bij honden heeft aangetoond dat colostrum:

 • Krachtige lokale en systemische immuunrespons kan ondersteunen. Zo verhoogd een met colostrum verrijkte voeding de lokale afweer op darmniveau en verbeterd het de systemische respons op vaccinatie.
 • Bevordert een diverse en stabiele darmflora. Een met colostrum verrijkt dieet werkte ondersteunend op een stabiele darmflora gedurende periodes van dagelijkse stress.

 

Puppy

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition Puppy voeding bevat alle voedingsstoffen die je puppy nodig heeft in het eerste levensjaar.

Deze voeding is rijk aan lam en bevat de voedingsstof DHA, deze is essentieel voor de ontwikkeling van gezonde hersenen en gezichtsvermogen. Bevat prebioticum voor wetenschappelijk bewezen toenamen van bifidobacteriën voor een beter evenwicht in de microflora van de darmen.

Adult

Purina Pro Plan Expert Care Nurtrition Adult is een complete voeding voor volwassen honden op basis van kip, samengesteld voor de versterking van de immuunrespons en de algehele gezondheid te ondersteunen. Deze voeding bevat een combinatie van vetzuren en eiwitten voor gezonde gewrichten en een actieve hond.

Adult 7+

Purina Pro Plan Expert Care Nurtrition Adult 7+ is een complete voeding voor honden van 7 jaar en ouder op basis van kip, samengesteld voor de versterking van de immuunrespons en voor bewezen verbetering van alertheid en nieuwsgierigheid.

Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw senior hond nodig heeft voor zijn algehele gezondheid, inclusief verhoogde (vergeleken met adult voeding) gehalte aan vitamines E en C voor het oudere immuunsysteem in de strijd tegen het ouder worden.

Het bevat ook een gefractioneerde plantaardige oliën voor een bewezen verbetering van oplettendheid en de geestelijke scherpte.

Light/Sterilised

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition Light/ Sterilised is een complete voeding voor volwassen honden, samengesteld voor de versterking van de immuunrespons en voor behoud van vetvrij lichaamsmassa tijdens het afvallen en na sterilisatie/castratie.

Deze voeding is samengesteld om spiermassa te helpen behouden tijdens het afvallen en na de sterilisatie/castratie. Deze voeding is rijk aan rijk aan kip en ondersteund slank blijven door stimulering van calorieverbranding en helpt bij de verlaging van hartslag in rust.

Digestion Care

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition Digestion Care is een complete voeding voor honden op basis van lam, samengesteld voor de versterking van de immuunrespons en een gezonde spijsvertering te bevorderen. Dit is een goed verteerbare voeding speciaal voor honden die gevoelig zijn voor periodieke diarree.

Deze voeding bevat bentoniet voor verbeterde kwaliteit van de ontlasting en het bevat ook prebioticum voor een beter evenwicht in de microflora van de darmen.

Derma Care

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition Derma Care is een complete voeding voor volwassen honden, samengesteld voor de versterking van de immuunrespons en vermindering van mogelijke huidreacties bij gevoelige honden.

Deze voeding is rijk aan zalm en bevat geselecteerde bronnen van eiwitten voor vermindering van mogelijke huidreacties bij gevoelige honden. Het draagt ook bij aan de ondersteuning van een gezonde huis en vacht.

Terug naar Hond

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek de Postwagen Venlo

Terug
 • Ma
  08.45 - 19.00 uur
 • Di
  08.45 - 19.00 uur
 • Wo
  08.45 - 19.00 uur
 • Do
  08.45 - 19.00 uur
 • Vrij
  08.45 - 19.00 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Herungerweg 172 5913 HD Venlo Wij werken op afspraak
ontvang een routebeschrijving via Google Maps

Dierenkliniek de Postwagen Tegelen

Terug
 • Ma
  Zie afwijkende openingstijden.
 • Di
  Zie afwijkende openingstijden.
 • Wo
  Zie afwijkende openingstijden.
 • Do
  Zie afwijkende openingstijden.
 • Vrij
  Zie afwijkende openingstijden.
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Keramiekstraat 43a 5935 TG Tegelen - Steyl Wij werken op afspraak
ontvang een routebeschrijving via Google Maps